«Γαλατά, Σέλτικ, Ολυμπιακός για European Super League…»

«Γαλατά, Σέλτικ, Ολυμπιακός για European Super League…»

Άνοιξε συζήτηση στην Τουρκία για το κατά πόσον Γαλατά, Μπεσίκτας και Φενέρ θα μπορούσαν να έχουν θέση στην European Super League βάζοντας στο... κόλπο και τον Ολυμπιακό.

Το θέμα της European Super League απασχολεί όλα τα αθλητικά media της Ευρώπης και όχι μόνο το τελευταίο διήμερο. Ο… σεισμός που έφερε η ανακοίνωση για την δημιουργία της κλειστής λίγκας έχει συνταράξει το ποδόσφαιρο και πλέον όλοι αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη μέρα.

Οι 12 ομάδες έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους και το πρότζεκτ που έχουν φτιάξει αναφέρει πως συνολικά θα λαμβάνουν κάθε χρόνο μέρος 20 ομάδες. 15 που θα είναι οι δεδομένες, συν πέντε που θα προκύπτουν κάθε χρονιά.

Σε αυτή την κουβέντα, των πέντε δηλαδή διαφορετικών, δημοσιεύματα από την Τουρκία εμπλέκουν τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας τους, Γαλατά, Φενέρ και Μπεσίκτας, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Σημερινό δημοσίευμα στη γειτονική χώρα αναφέρει πως η Γαλατασαράι, ο Άγιαξ και η Σέλτικ μπορούν να αποτελέσουν τις τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν τη… στάνταρ 15αδα της European Super League.

Από ‘κει και πέρα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός, η Φέγενορντ, η Μπεσίκτας και ο Ερυθρός Αστέρας θα μπορούν να είναι στις ομάδες που θα εναλλάσσονται χρόνο με τον χρόνο στη διοργάνωση και μέσω προκριματικών αγώνων θα διεκδικούν θέση σε αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ