Ποια European Super League; Έρχεται η British Super League!

Ποια European Super League; Έρχεται η British Super League!

European Super League; Λάθος! Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι Βρετανοί ετοιμάζουν το δικό τους νέο... σούπερ πρωτάθλημα. Την British Super League όπου θα είναι οι ομάδες της Premier League μαζί με τη Σέλτικ και την Ρέιντζερς!

Η European Super League έφτασε στο τέλος της… Πριν καν ξεκινήσει, η κλειστή σούπερ λίγκα που είχαν ετοιμάσει οι 12 μεγάλοι σύλλογοι «ναυάγησε», με τον Φλορεντίνο Πέρεθ ωστόσο να υπόσχεται… επιστροφή.

Προς το παρόν όμως, η ESL μπορεί να περιμένει, καθώς εκτός από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, οι υπόλοιπες αποχώρησαν με κάθε επισημότητα. Η British Super League ωστόσο δεν μπορεί να περιμένει!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και συγκεκριμένα τη Sun, οι Βρετανοί ετοιμάζουν τη δικιά τους Super League. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Άγγλοι θα ψηφίσουν μέσα στους επόμενους μήνες ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης, με σκοπό να φτιάξουν την British Super League, στην οποία θα είναι μέσα οι ομάδες της Premier League και οι δύο κορυφαίες της Σκωτίας, η Σέλτικ και η Ρέιντζερς.

Το πλάνο της British Super League θα έχει 18 ομάδες στο πρωτάθλημα, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Βρετανοί έχουν την έγκριση από FIFA και UEFA, αλλά και από την κυβέρνηση του «Νησιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ