Γκουαρντιόλα : Φήμες ότι βοηθάει τον Πουτζδεμόν να φυγαδευτεί

Γκουαρντιόλα : Φήμες ότι βοηθάει τον Πουτζδεμόν να φυγαδευτεί

Γίνεται έρευνα στην Ισπανία για το αν η οικογένεια του Πεπ Γκουαρδιόλα βοηθά τον Κάρλες Πουτζεδμόν να φυγαδευτεί, όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ως γνωστόν υποστηρίζει την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και του Καταλανού ηγέτη, Κάρλες Πουτζεδμόν. Ο τελευταίος κατοικεί σε εξορία στο Βέλγιο από τον Ιανουάριο του 2016, ωστόσο τους τελευταίους μήνες γίνεται έρευνα για το ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Καταλανό πολιτικό, πρώην πρόεδρο της Ζενεραλιτάτ της Καταλονίας και πρωθυπουργό της Κυβέρνησης της Καταλονίας.

Μέσα σε αυτούς που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι στη λίστα, βρίσκεται και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μαζί με την οικογένειά του. Σύμφωνα με καταλανικά ρεπορτάζ,  ερευνώνται οι πτήσεις που κάνει το ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας Γκουαρντιόλα. Οι αρχές εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται σε κάποια από αυτές να γίνει προσπάθεια να μεταφερθεί ο Πουτζδεμόν στην Ισπανία.

Σύμφωνα με το Radio Catalunya, πριν από πέντε ημέρες έγινε έφοδος της αστυνομίας στο τζετ το οποίο μετέφερε συγγενείς του Ισπανού προπονητή από το Μάντσεστερ στο αεροδρόμιο Πρατ της Βαρκελώνης.

Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε σχετικά ότι αυτός ο έλεγχος δεν ήταν ο πρώτος, μιας και οι πληροφορίες των αρχών υποστηρίζουν ότι ο Πουτζδεμόν ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Καταλονία με άκρα μυστικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ