Ερυθρός Αστέρας: Θέλει πολύ τον Πρίγιοβιτς αλλά…

Ερυθρός Αστέρας: Θέλει πολύ τον Πρίγιοβιτς αλλά…

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ο διακαής πόθος του Ερυθρού Αστέρα για την ενίσχυση στην επίθεση όμως δεν είναι όσο κοντά παρουσιάζεται.

Την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει θέσει ως πρώτο του στόχο για την ενίσχυση στην επίθεση ο Ερυθρός Αστέρας που ήδη έχει κλείσει τον Αλεξάντερ Ντράγκοβιτς για τη νέα σεζόν. Ωστόσο η περίπτωση του Σέρβου επιθετικού μόνο απλή δεν είναι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «B92.net», η περίπτωση του Πρίγιοβιτς δεν είναι καθόλου εύκολη και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται κλεισμένη η μεταγραφή όπως έχει παρουσιαστεί σε δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Κύριος λόγος είναι το γεγονός πως ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Αλ Ιτιχάντ. Ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος χαρίσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του για να αποχωρήσει όμως δεν είναι σίγουρο ότι η ομάδα του θα συναινέσει.

Στον Ερυθρό Αστέρα παρακολουθούν την υπόθεση και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν δικό τους τον Πρίγιοβιτς ωστόσο ξέρουν πως δεν θα είναι εύκολο. Πάντως υπάρχει ένα καλό ιστορικό μεταξύ των δύο ομάδων καθώς είχαν συνεργαστεί παλιότερα και για την παραχώρηση του Σανόγκο από την Αλ Ιτιχάντ στον σερβικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ