Απόλλων Λεμεσού – Αταλάντα 1-1

Απόλλων Λεμεσού – Αταλάντα 1-1

Ακόμη μία ισοπαλία για τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος έφερε το ματς στην Κύπρο σε απόλυτη ισορροπία (1-1) απέναντι στην Αταλάντα στο 94'.

Πολύ σκληρός για να χάσει ήταν γι’ ακόμη μία φορά στο Europa League ο Απόλλων Λεμεσού! Οι Κύπριοι στο εντός έδρας ματς στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων έμειναν στο 1-1 με την Αταλάντα την οποία και ισοφάρισαν στο 94΄!

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Αν και υπήρχαν πολλά λάθη εκατέρωθεν. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους Ιταλούς να πάρουν το προβάδισμα.

Αυτό έγινε χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίλισιτς στο 35′. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους για γκολ.

Εν τέλει αυτός που την εκμεταλλεύτηκε ήταν ο Απόλλων Λεμεσού που ισοφάρισε με τον Εμίλιο Ζιλάγια στο 94′. Απλά να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία της κυπριακής ομάδας σε τέσσερα ματς.

 

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Άλεφ, Βασιλείου, Σακέτι, Άλαν, Ντα Σίλβα, Σαρδινέρο, Παπουλής, Ζελάγια.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Γκασπερίνι): Μπερίσα, Κριστάντε, Μασιέλο, Παλομίνο, Φρεουλερ, Καλντάρα, Κούρτιτς, Πετάνια, Χάτεμπουρ, Σπινατσόλα, Ίλισιτς

H βαθμολογία του ομίλου:

1)Αταλάντα 8

2)Λυών 8

3)Απόλλων Λεμεσού 3

4)Έβερτον 1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ