Σέλτικ: Ετοιμάζεται για επιστροφή τέσσερις μήνες μετά ο Μπάρκας

Σέλτικ: Ετοιμάζεται για επιστροφή τέσσερις μήνες μετά ο Μπάρκας

Ο Μπέιν είναι τραυματίας και όπως φαίνεται ο Βασίλης Μπάρκας θα πάρει γάντια βασικού για τη Σέλτικ στο παιχνίδι με τη Σεντ Τζόνστον μετά από τέσσερις μήνες.

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για τον Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ με τον διεθνή τερματοφύλακα να έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 20 Ιανουαρίου και ένα ματς με τη Λίβινγκστον (2-2).

Τέσσερις μήνες μετά φαίνεται πως ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα γάντια του και να υπερασπιστεί την εστία της Σέλτικ, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Σεντ Τζόνστον. Ο Σκοτ Μπέιν τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Ρέιντζερς την προηγούμενη εβδομάδα κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Ο Μπάρκας που σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ένωσης όσο και του ΠΑΟΚ, μετράει 20 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δεχτεί 21 γκολ με μόλις 9 clean sheets. Οι δύο Δικέφαλοι βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και σε περίπτωση που ο Μπάρκας ψαχτεί για επιστροφή στην Ελλάδα, αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ πούλησε τον 26χρονο τερματοφύλακα αντί πέντε περίπου εκατ. ευρώ στη Σέλτικ και το μέλλον του στην σκωτσέζικη ομάδα θα κριθεί από τον νέο προπονητή που θα πάρει την τελική απόφαση. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως δεν φαίνεται «ζεστός» με την επιστροφή του στην Ελλάδα ακόμη κι αν πρέπει να αποχωρήσει από τη Σέλτικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ