Μεγάλη διάκριση για Ολυμπιακό

Μεγάλη διάκριση για Ολυμπιακό

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεχώρισε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, στις ακαδημίες του συλλόγου, για παιδιά με ειδικές ικανότητες

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τίτλο «Μαζί στη ζωή μαζί στον Ολυμπιακό» που αφορά τμήμα της ακαδημίας του συλλόγου για παιδιά με ειδικές ικανότητες, αναδείχθηκε απ’ την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η έρευνα έγινε απ’ το Πανεπιστήμιο Ούλστερ για λογαριασμό της ΟΥΕΦΑ και αφορά τις ενέργειες ευρωπαϊκών ομοσπονδιών και ομάδων, για τη δραστηριοποίηση των ΑΜΕΑ στο ποδόσφαιρο αλλά και για την πρόσβαση τους στο γήπεδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 200 ομάδες και ομοσπονδίες από 34 χώρες. Απ’ τη χώρα μας συμμετείχαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βέροια, ΑΕΛ, Καλλονή, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Πλατανιάς και Πανθρακικός.

Η ΟΥΕΦΑ ξεχώρισε τα προγράμματα Ολυμπιακού, Τότεναμ, Ουτρέχτης και Μπάτε Μπορίσοφ, επισημαίνοντας πως πολλές αγγλικές ομάδες εφαρμόζουν προγράμματα γι’ άτομα με αυτισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ