Ένα αστέρι (της διαιτησίας) πέφτει, πέφτει…

Ένα αστέρι (της διαιτησίας) πέφτει, πέφτει…

Ο διεθνής ρέφερι βλέπει το… τρένο με όσους θα σφυρίξουν αγώνες της τελικής φάσης του μουντιάλ της Ρωσίας να γεμίζει, όμως για τον ίδιο να μην υπάρχει εισιτήριο. Μόνη του ελπίδα, δυστυχώς, είναι να επιβιβαστεί στο τελευταίο βαγόνι, ως υπεύθυνος για τη χρήση του VAR (Video Assistant Referee), μια υπηρεσία με λιγότερα καθήκοντα, ακόμη και […]

Ο διεθνής ρέφερι βλέπει το… τρένο με όσους θα σφυρίξουν αγώνες της τελικής φάσης του μουντιάλ της Ρωσίας να γεμίζει, όμως για τον ίδιο να μην υπάρχει εισιτήριο. Μόνη του ελπίδα, δυστυχώς, είναι να επιβιβαστεί στο τελευταίο βαγόνι, ως υπεύθυνος για τη χρήση του VAR (Video Assistant Referee), μια υπηρεσία με λιγότερα καθήκοντα, ακόμη και αυτά του βοηθού διαιτητή.

Το τελευταίο τεστ για το ποιοι θα πάνε στο Μουντιάλ αποτέλεσε η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνικών Ομάδων Κάτω των 17 που ολοκληρώθηκε στις 28 Οκτωβρίου στην Ινδία. Η παρουσία του Σιδηρόπουλου, ο οποίος σφύριξε δυο αγώνες για τη φάση των ομίλων, πέρασε απαρατήρητη, καθώς δεν ορίστηκε ούτε στη φάση των «16», ούτε σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια (προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικός). Σαν να μην έφτασε αυτό ακολούθησε νέα ψυχρολουσία, καθώς ο διεθνής ρέφερι της ελίτ κατηγορίας δεν επιλέχθηκε ούτε για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα γίνει το Δεκέμβριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο ορισμός του, την Τετάρτη (01/11), στον αγώνα των ομίλων του Champions League Σαχτάρ Ντόνετσκ-Φέγενορντ ήταν αναμενόμενος, προβλεπόμενος και φυσικά δεν αποτελεί επιτυχία. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν καλά τα μυστικά της διαιτησίας έχουν να λένε πως αν η Ελλάδα δεν είχε ισχύ στα ενδότερα της UEFA, ο Σιδηρόπουλος δύσκολα θα παρέμενε στην ελίτ κατηγορία της ευρωπαϊκής διαιτησίας.

Απόδειξη ότι ο Ρουμάνος Χάτεγκαν, ο Γάλλος Τουρπέν, ο Πολωνός Μαρτσίνιακ και ο Ρώσος Καράσεφ παίρνουν δυσκολότερους ορισμούς από τον Σιδηρόπουλου και τους αναφέρουμε επειδή ανέβηκαν μαζί του στην ελίτ κατηγορία. Ο δε Ελληνας διεθνής, ο οποίος πήγε από το… παράθυρο (δηλαδή ως τέταρτος) στο Euro της Γαλλίας, δεν μπορεί να προχωρήσει πέρα από την φάση των «32» του Europa League ή των «16» του Champions League, επειδή κάνει λάθη. Με τη δήλωση «μας… σκότωσε ο Σιδηρόπουλος», που είχε κάνει στις 7 Μαρτίου ο Βενγκέρ να τον ακολουθεί, παρότι η Αρσεναλ είχε ηττηθεί με 5-1 από τη Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ