Η NIKE διέκοψε τη συνεργασία με τον Νεϊμάρ μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Η NIKE διέκοψε τη συνεργασία με τον Νεϊμάρ μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Μια υπάλληλος της NIKE κατηγόρησε τον Νεϊμάρ ότι την κάλεσε σε δωμάτιο ξενοδοχείο, η εταιρεία ξεκίνησε έρευνα και τελικά διέκοψε τη συνεργασία με τον Βραζιλιάνο.

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, με καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, φέρνει μπελάδες στον Νεϊμάρ. Και το φινάλε της συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικών ειδών Nike.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η εταιρεία σταμάτησε τη συνεργασία με τον Βραζιλιάνο λόγω φερόμενης σεξουαλικής επίθεσης του ποδοσφαιριστή σε υπάλληλο της Nike. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα φέρνει στο φως έγγραφα για το περιστατικό, το οποίο συνέβη το 2016. Η εργαζόμενη ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Νεϊμάρ θέλησε να την εξαναγκάσει να συνευρεθεί μαζί του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η υπάλληλος αποκάλυψε το περιστατικό μετά από δύο χρόνια, όταν βρέθηκε σε ένα συνέδριο που διοργάνωση η Nike, το οποίο συνέδριο αφορούσε τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας. Η ίδια είχε ζητήσει να μην πάρει έκταση το θέμα, αλλά μετά από έναν χρόνο έδωσε τη συγκατάθεσή της για να διεξαχθούν έρευνες.

Η NIKE κατέγραψε τη μαρτυρία της υπαλλήλου της και ζήτησε και την εκδοχή από τον ίδιο τον Νεϊμάρ σχετικά με το εν λόγω περιστατικό. Ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε τις κατηγορία, όπως αρνήθηκε και να συνεργαστεί με τη NIKE για την υπόθεση και αυτό ήταν το σημείο που έφερε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Νεϊμάρ να βρίσκει πλέον νέο χορηγό και να κάνει λόγο για κατηγορίες χωρίς βάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ