ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς, η ενίσχυση και οι… γνώριμοι παίκτες

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς, η ενίσχυση και οι… γνώριμοι παίκτες

Η «νέα μέρα» της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρίσκεται στο τιμόνι και να στρέφει το ενδιαφέρον του σε παίκτες που γνωρίζει...

Από την Κυριακή (27/5) που ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται το (καλύτερο) «αύριο» της ΑΕΚ. Εξάλλου, ήταν ευρέως γνωστό πως το ολικό «restart» που είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγο πριν το τέλος της σεζόν θα είχε ως αφετηρία τη θέση του προπονητή.

Ο Σέρβος τεχνικός λοιπόν βρίσκεται στο τιμόνι της Ένωσης και κατά κάποιον τρόπο οδηγεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Φυσικά όχι μόνος του. Σε αυτό το κομμάτι έχει στο πλευρό του τόσο τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, όσο και τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ, ενώ για να παρθεί η οπιαδήποτε απόφαση πάντα χρειάζεται και το «ναι» του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μπορεί σήμερα να είναι μόλις η πρώτη μέρα του καλοκαιριού, όμως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν αρχίσει ήδη να «τρέχουν» τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Προτεραιότητα για τον Δικέφαλο αποτελούσε η θέση του τερματοφύλακα και για αυτό αυτή ήταν και η πρώτη ενδεκαδάτη κίνηση των κιτρινόμαυρων, που έκλεισαν τον Τσιτάν Στάνκοβιτς.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και μάλιστα ξεκίνησε ήδη τις ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες θα ολοκληρώσει αύριο (1/6) και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση, με τις ανακοινώσεις να ακολουθούν. Πρόκειται για μια κίνηση-ματ που αποτελεί καλός οιωνός για τη συνέχεια.

Επιπλέον, είναι ένας παίκτης που είναι γνώριμος στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τη σεζόν 2018/19, όταν ο Ερυθρός Αστέρας είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League σε διπλά παιχνίδια με τη Σάλτσμπουργκ και όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ ο 51χρονος τεχνικός από τότε είχε ξεχωρίσει τον έμπειρο πορτιέρε.

Αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, καθώς όπως φαίνεται ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να «ντύσει» στα κιτρινόμαυρα παίκτες που γνωρίζει. Για αυτό ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να επιθυμεί και την απόκτηση του Λε Ταλέκ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τη σεζόν 2017-18 στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ενός παίκτη που έχει εξίσου συνεργαστεί στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Επίσης, ο 51χρονος προπονητής θέλει πολύ την παραμονή ενός ακόμη γνώριμου από τη θητεία του στον Ερυθρό, του Νέναντ Κρίστιτσιτς, αν και μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο να τον πείσει να μείνει, ενώ έχει δώσει και το «πράσινο φως» στη διοίκηση για να προχωρήσει την περίπτωση του Αραούχο, καθώς και αυτόν τον γνωρίζει αρκετά καλά από τη θητεία του στον Πανιώνιο τη σεζόν 2016/17.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Μιλόγεβιτς θέλει να «χτίσει» έναν κορμό με παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το παρελθόν. Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Τσιτάν Στάνκοβιτς και έπεται συνέχεια σε ένα πολύ… καυτό καλοκαίρι για την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ