Επιστροφή στην παλιά εμφάνιση για τη Βόρεια Μακεδονία λόγω αντιδράσεων (pics)

Επιστροφή στην παλιά εμφάνιση για τη Βόρεια Μακεδονία λόγω αντιδράσεων (pics)

Η νέα φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας ενόψει Euro προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με τις παλιές.

Έτοιμη να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο Euro είναι η Βόρεια Μακεδονία, η οποία δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τελική φάση οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Έτσι, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας πήραν την απόφαση να σχεδιάσουν μία νέα και ιδιαίτερη φανέλα, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Αυτό γιατί οι οι νέες εμφανίσεις ήταν εντελώς διαφορετικές από τις προηγούμενες, το κόκκινο αντικαταστάθηκε από το μπορντό και μάλιστα υπήρχαν ακόμα και διαφοροποιήσεις στο σήμα.

Αυτό έκανε έξαλλους τους φίλους της εθνικής Βόρειας Μακεδονίας, οι οποίοι ζήτησαν άμεσα την αλλαγή της φανέλας και ο πρόεδρος Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πενταρόφσκι, απολογήθηκε για το αποτέλεσμα και έκανε δεκτό το αίτημα τους.

«Πρώτα απ ‘όλα, λυπάμαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το χρώμα της νέας φανέλας. Γνωρίζουμε ότι η φανέλα της εθνικής ομάδας είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή από νεαρή ηλικία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πενταρόφσκι.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας, Μουάμεντ Σεϊντίνι, ανέφερε:

«Η φανέλα της εθνικής ομάδας προετοιμάστηκε με μεγάλη χαρά κατόπιν αιτήματος των παικτών. Η ομάδα έψαχνε για νέες φανέλες εθνικής ομάδας. Θέλαμε να ικανοποιήσουμε αυτήν την απαίτηση. Δυστυχώς, όμως η τεχνική υποστήριξη σχετικά με το χρώμα της φανέλας δεν ήταν σύμφωνη με τις απαιτήσεις.

Η ομοσπονδία αναλαμβάνουν πλήρη ευθύνη για αυτήν την επιλογή, αλλά θα απαιτήσουν επίσης ευθύνη κι από τους τεχνικούς συνεργάτες. Ως πρόεδρος της ομοσπονδίας, αναλαμβάνω την ευθύνη μου για πιθανές συνέπειες και ανακοινώνω ότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα παίξουμε με τις παλιές μας φανέλες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ