ΑΕΚ : Αμφίβολοι οι Σιμόες, Αραούχο και Χουλτ

ΑΕΚ : Αμφίβολοι οι Σιμόες, Αραούχο και Χουλτ

Αύριο Σάββατο (03/03) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη συμμετοχή των Αραούχο, Σιμόες και Χουλτ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Επανέρχονται Κόνε, Λόπες και Γιακουμάκης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να παραταχθούν με απώλειες απέναντι στον Πανιώνιο την Κυριακή 4 Μαρτίου (17.15) στο ΟΑΚΑ, με την συμμετοχή των Αραούχο, Σιμόες και Χουλτ απέναντι στους κυανέρυθρους να κρίνεται αμφίβολη.

Οι Αντρές Σιμόες και Νίλας Χουλτ υποβλήθηκαν σε θεραπεία και ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, στην προπόνηση της Παρασκευής (02/03). Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Λάρισα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο στις 17.00, όταν και θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο των τραυματιών.

Οι Παναγιώτης Κονέ, Έλντερ Λόπες και Γιώργος Γιακουμάκης τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους Μανόλο Χιμένεθ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ