Λουντ: «Η εμπειρία μου στην Ελλάδα με βοήθησε να εξελιχθώ σαν παίκτης»

Λουντ: «Η εμπειρία μου στην Ελλάδα με βοήθησε να εξελιχθώ σαν παίκτης»

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε για το πέρασμα του από την Ελλάδα, τονίζοντας πως τον βοήθησε να εξελιχθεί σαν παίκτης.

Ο Ρόμπιν Λουντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «hs.fi», μιλώντας μεταξύ άλλων για το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Φινλανδός μέσος τόνισε πως η παρουσία του στη χώρα μας τον βοήθησε να εξελιχθεί σαν παίκτης, ενώ επισήμανε πως έπρεπε να δείχνει συνεχώς ότι άξιζε να βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Οι δηλώσεις του Ρόμπιν Λουντ:

Για αυτά για τα οποία μετανιώνει: «Εκ των υστέρων, μετανιώνω για το γεγονός ότι ήμουν τόσο απολογητικός και ευγενικός στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να εξασφαλίσω τη θέση μου σε βάρος των άλλων. Ευτυχώς, το έμαθα γρήγορα αυτό. Πολλοί άλλοι ήξεραν την αξία τους και δεν ταπείνωσαν τον εαυτό τους».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα: «Όταν δεν ήμουν βασικός σε ένα ματς, προσπαθούσα μετά στην προπόνηση να φανώ και να δείξω ότι αξίζω μια θέση. Αν δεν έδειχνες έμπρακτα ότι θέλεις να παίξεις στην ενδεκάδα, τότε θα καθόσουν στον πάγκο».

Για το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Η εμπειρία μου στην Ελλάδα με βοήθησε να εξελιχθώ σαν παίκτης. Στην Ισπανία και στην Αμερική ήξερα τι πρέπει να κάνω για να φανώ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ