Ολυμπιακός: Όλα όσα θες να ξέρεις για την επόμενη κλήρωση του Θρύλου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Ολυμπιακός: Όλα όσα θες να ξέρεις για την επόμενη κλήρωση του Θρύλου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 21 και 28/7 αντίστοιχα, τον νικητή του ζευγαριού Νεφτσί- Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ μέχρι τότε θα γνωρίζει και τον αντίπαλο του, στον επόμενο γύρο, καθώς η κλήρωση του γ’ προκριματικού θα γίνει στις 19/7.

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη (14/7) ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ζευγάρι θα προκύψει από την αναμέτρηση Νεφτσί – Ντιναμό Τιφλίδας στον α’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα ξέρει…από νωρίς τον επόμενο αντίπαλό του.

Η ενίσχυση του ρόστερ με την προσθήκη του Βάλτσικ είναι γεγονός και οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην περαιτέρω ενίσχυση για την ερχόμενη σεζόν. Και ενώ όλα αυτά «βαίνουν καλώς», ο Ολυμπιακός πριν κιόλας από την δική του «μάχη» με τον νικητή του Νεφτσί- Ντιναμό Τιφλίδας, θα μάθει και τον επόμενο – όπως όλα δείχνουν – αντίπαλο του, τόν οποίο θα αντιμετωπίσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ λόγω.. κλήρωσης.

Η κλήρωση για τον επόμενο γύρο θα πραγματοποιηθεί στις 19/7 και εφόσον τα ματς θα είναι μετά από 3 μέρες, ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει την ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, προκειμένου να «ετοιμαστεί». Υπενθυμίζεται πως από την ερχόμενη σεζόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εντός έδρας γκολ μιας και η UEFA κατήργησε τον εν λόγω «περιορισμό».

Επιπλέον, βάσει του ranking των ομάδων στην βαθμολογία της UEFA, οι υποψήφιοι για τον τρίτο προκριματικό γύρο είναι οι εξής ομάδες: Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Μάλμε (Σουηδία), Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Κλουζ (Ρουμανία) και Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνίας).

Όλες οι παραπάνω ομάδες θα αγωνιστούν στον β’ προκριματικό γύρο, όπως και ο Ολυμπιακός, και όπως όλα δείχνουν θα «ξαναβρεθούν» στην επόμενη φάση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ