Θέλει νυν και πρώην πράσινο η Αρούκα

Θέλει νυν και πρώην πράσινο η Αρούκα

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Όμρι Άλτμαν έχει πρόταση από την Αρούκα η οποία ενδιαφερθηκε και για τον Περέα του Παναθηναϊκού.

Ο Όμρι Άλτμαν έχει πρόταση από την Αρούκα, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής είναι μια ικανοποιητική λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή της πορτογαλικής ομάδας που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ωστόσο μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στις πτέρυγες. Τις δύο τελευταίες σεζόν βρισκόταν στην πατρίδα του το Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Φούλαμ την σεζόν 2012-2013. Μετά το περασμά του από την Αγγλία επέστρεψε πάλι στο Ισραήλ και αγωνίστηκε το 2013-2014 στην  στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ την επόμενη χρονιά δώθηκε δανεικός στην Χάποελ Πετάχ Τίκβα.

Το 2015 πήρε μεταγραφή για την Χάποελ Τελ Αβίβ.  Το καλοκαίρι του 2015 ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Με το τριφύλλι αγωνίστηκε 24 φορές και πέτυχε 4 γκολ. Πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τους πράσινους και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε στην πατρίδα του στην Χάποελ Τελ Αβίβ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν, πως η Αρούκα ενδιαφέρθηκε και για τον Περέα τον νυν παίκτη των πρασίνων για να τον αποκτήσει με μορφή δανεισμού ωστόσο το τριφύλλι αρνήθηκε την πρόταση. Όπως όλα δείχνουν ο Περέα θα καταλήξει στον Πας Γιάννενα ως ελεύθερος.

Ο Περέα άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Πόρτο και τον Αύγουστο του 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων στον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι του 2020, ο Κολομβιανός επιθετικός υπέγραψε στον Βόλο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ