Παίκτης επιτέθηκε σε δημοσιογράφο στην Αίγυπτο!

Παίκτης επιτέθηκε σε δημοσιογράφο στην Αίγυπτο!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αίγυπτο, όπου παίκτης κυνηγούσε ένα δημοσιογράφο και απειλούσε να τον σκοτώσει.

Μία απίθανη ιστορία βγήκε στο φως από την Αίγυπτο, από την ομάδα της Γκαζλ ελ Μαχαλά η οποία αγωνίζεται στην αιγυπτιακή Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Φράνσις Έιβερι, κατά την διάρκεια της προπόνησης το περασμένο Σάββατο, την εγκατέλειψε στην μέση και προσπάθησε να επιτεθεί σε δημοσιογράφο.

Ο Έιβερι πήδηξε το σιδερένιο φράχτη και κατευθύνθηκε προς το σημείο που ήταν οι δημοσιογράφοι και επιτέθηκε σε έναν από αυτούς με χυδαίες εκφράσεις και χειροδίκησε εις βάρος του. Ήταν ένα πολύ βίαιο επεισόδιο και γλίτωσε από θαύμα δημοσιογράφος αν δεν είχε αποχωρήσει έγκαιρα από το σημείο.

Ο παίκτης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανείς, ενώ δεν έδινε καμία σημασία στις φωνές του γενικού διευθυντή της που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Τα χειρότερα αποφευχθήκαν με την συνδρομή της ασφάλειας του γηπέδου, που μπόρεσαν να απομακρύνουν το ποδοσφαιριστή από το σημείο.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας κατέθεσε μια αναφορά στο διοικητικό συμβούλιο της Γκαζλ ελ Μαχαλά, ώστε η ομάδα να ενημερωθεί πλήρως και να πράξει τα ανάλογα. Οι νομικές υπηρεσίες της ομάδας θα διερευνήσουν το θέμα και αναμένεται η υπόθεση να φτάσει μέχρι την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκεί από τον περασμένο χειμώνα και έχει συμβόλαιο έξι μηνών, ωστόσο είναι πλέον πολύ δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα, μετά από αυτό το απίστευτο γεγονός που συγκλόνισε τους πάντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ