«Κρέμασε τα παπούτσια του» ο Βέρνμπλουμ (pic)

«Κρέμασε τα παπούτσια του» ο Βέρνμπλουμ (pic)

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Γκέτεμποργκ, Πόντους Βέρνμπουμ, μέσω ανάρτησής του στα social media, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ που πέρσι αγωνίστηκε στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε πως «κρεμάει τα παπούτσια του», ευχαριστώντας μάλιστα τους ανθρώπους που τον στήριξαν. Ο 35χρονος μέσος της Γκέτεμποργκ ευχαρίστησε επίσης, όλες τις ομάδες στις οποίες συμμετείχε, μεταξύ άλλων και αυτή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ήρθε η ωρα να σταματήσω, μετά από χρόνια προσπάθειας να παραμείνω σε καλή κατάσταση. Δεν ήθελα να γίνει με αυτόν τον τρόπο, αλλά είναι απαραίτητο να έχω μια φυσιολογική ζωή μετά το ποδόσφαιρο.»

Συνέχισε λέγοντας πως, « Πολλά ευχαριστώ στις ομάδες μου, Κονγκαχάλα, Γκέτεμποργκ, Αλκμάαρ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ΠΑΟΚ, και την Εθνική Σουηδίας, όπως επίσης τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό αλλά και τους φανς».

Ο Βέρνμπλουμ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως θα του λείψει πολύ το ποδόσφαιρο και έκανε λόγο για τα συναισθήματά του όταν παίζει μπροστά σε κόσμο.

« Θα μου λείψει το ποδόσφαιρο. Τίποτα δε μπορεί να αντικαταστήσει την ικανοποίηση μίας νίκης, μπροστά σε ένα «τρελό» κοινό».

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την καριέρα του με συνολικά 430 εμφανίσεις στις 4 ομάδες που έπαιξε, έβαλε 66 γκολ και μοίρασε 43 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ