Κουζνέτσοφ: «Αναλάβαμε τον Παναθηναϊκό δωδέκατο και τον φτάσαμε πέμπτο- Διέκοψαν την συνεργασία μας απότομα»

Κουζνέτσοφ: «Αναλάβαμε τον Παναθηναϊκό δωδέκατο και τον φτάσαμε πέμπτο- Διέκοψαν την συνεργασία μας απότομα»

Ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ, που διατέλεσε βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό επί Μπόλονι, μίλησε σε ουγγρική ιστοσελίδα μεταξύ άλλων για τον Παναθηναϊκό και την συνεργασία του με τον Ρουμάνο προπονητή.

Ο πρώην βοηθός του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, Σεγκέι Κουζνέτσοφ παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σχετικά με το μέλλον του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του, αλλά και στον Ρουμάνο προπονητή. Υπενθυμίζεται πως ο Κουζνέτσοφ απομακρύνθηκε από τους «πράσινους« μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι τον Μάιο του 2021, και δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Τότε ο Ούγγρος βοηθός είχε δηλώσει τα εξής: «Πήγα στην ομάδα με τον Λάζλο Μπόλονι και θα φύγω με αυτόν», ενώ για τον επόμενο σταθμό του δεν είχε κάνει κάποια αναφορά.

Σχετικά με την γνωριμία του με τον Μπόλονι, ο Κουζνέτσοφ ανέφερε πως: «Γνώρισα τον Λάζλο Μπόλονι σε ένα προπονητικό camp στην Ισπανία. Μιλήσαμε για πολλές ώρες. Όταν ανέλαβε χρέη προπονητή στον Παναθηναϊκό, με κάλεσε αμέσως στην Αθήνα». Ο έμπειρος βοηθός, αν και δήλωσε σίγουρος για τις ικανότητές του, δεν έκρυψε ένα μικρό παράπονο σχετικά με την έκτακτη απομάκρυνσή τους από το προπονητικό τιμ.  «Πήραμε τον Παναθηναϊκό από την 12η θέση και τον φτάσανε ψηλά, ενώ δεν είχε μείνει πολύς καιρός για το πέρας του πρωταθλήματος. Ήμασταν πέμπτοι αλλά διέκοψαν την συνεργασία μας πριν το καλοκαίρι».

Τέλος, ο Κουζνέτσοφ ανέφερε πως νιώθει εμπιστοσύνη για τις δυνατότητές του, χωρίς αυτό να αποτελεί μία καθαρά προσωπική γνώμη. «Έχω πολλή εμπειρία στις πλάτες μου, και δε το λέω με αλαζονεία. Ενδιαφέρονται για μένα πολλές χώρες, αλλά θα ήθελα να παραμείνω και να δουλέψω στην Ουγγαρία.  Όταν δίνεις στους φαν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, πιο επιθετικό, αυτό είναι κάτι που εμένα προσωπικά με ενθουσιάζει ιδιαίτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ