Το υπέροχο μήνυμα του Μέσι σε αιωνόβιο οπαδό του (vid)

Το υπέροχο μήνυμα του Μέσι σε αιωνόβιο οπαδό του (vid)

Μοναδική κίνηση από τον Λιονέλ Μέσι προς έναν 100χρονο οπαδό του.

Σε μια υπέροχη κίνηση προέβη ο Λιονέλ Μέσι λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έμαθε πως υπάρχει ένας παππούλης 100 χρονών που είναι φανατικός θαυμαστής του και για να του δείξει την ευγνωμοσύνη του, έστειλε ένα μήνυμα μέσω βίντεο.

Το μήνυμα ελήφθη χάρη στη συνδρομή του εγγονού του Ντον Χέρμαν ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν έβλεπε τον Μέσι να απευθύνεται σε εκείνον και να τον ευχαριστεί για την υποστήριξή του.

«Γεια σου, Ερνάν. Έμαθα την ιστορία σου. Μου φαίνεται τρελό και ήθελα να σου στείλω μια μεγάλη αγκαλιά. Σε ευχαριστώ γι’ αυτό που κάνεις και σου εύχομαι κάθε καλό», ήταν τα λόγια του Μέσι και η ιστορία στην οποία αναφερόταν έχει να κάνει με το γεγονός πως ο 100χρονος θαυμαστής του, διατηρεί ένα απίστευτο αρχείο όπου σημειώνει όλα τα γκολ του Αργεντινού άσου συνοδευόμενα από φωτογραφίες του.

Ο παππούς όταν είδε το βίντεο συγκινήθηκε και δακρυσμένος έλεγε: «Μη μου πεις πως είναι ο Μέσι; Πού είναι, στο σπίτι του; Πήρα μήνυμα από τον Μέσι! Αυτό δεν γίνεται κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ