Και τώρα πώς θα συνεχιστεί το Euro στη Μύκονο; (pics)

Και τώρα πώς θα συνεχιστεί το Euro στη Μύκονο; (pics)

To Euro έχει ήδη τελειώσει, ωστόσο η γιορτή έχει μεταφερθεί στην Μύκονο, αφού πολλοί παίκτες των ομάδων που πρωταγωνίστησαν, επέλεξαν τη χώρα μας για την ξεκούραση τους. Ωστόσο, το νέο τοπικό λοκντάουν στο «νησί των ανέμων» έχει φέρει τα πάνω- κάτω.

Τί και αν τελείωσε το Euro; Μετά το τέλος της ευρωπαϊκής γιορτής του ποδοσφαίρου και με νικήτρια την Ιταλία, το Euro φαίνεται πως μεταφέρθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο «νησί των ανέμων». Μπορεί η Ελλάδα να μην συμμετείχε στην διοργάνωση, ωστόσο πολλοί ήταν οι αστέρες του Euro που επέλεξαν τ Μύκονο για να «ξεσκάσουν».

Κάποιοι, αφού οι Εθνικές τους αποκλείστηκαν νωρίς, βρέθηκαν στην Μύκονο νωρίτερα από το προβλεπόμενο, κάποιοι άλλοι λίγο αργότερα. Επίσης, πολλοί ήταν και οι αστέρες του ποδοσφαίρου που, ενώ δεν ήταν στην αποστολή της Εθνικής τους, όπως για παράδειγμα ο Τζέσε Λίγκαρντ, ο οποίος απόλαυσε τα παιχνίδια της Αγγλίας από την «παραλία».

Ωραία ως εδώ, δημοσιότητα, η Ελλάδα παντού, μόνο που υπάρχει ένα «πρόβλημα». Η ανακοίνωση της κυβέρνησης σχετικά με τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, προβλέπει την σύσταση τοπικού λοκντάουν, σε πόλεις ή περιφέρειες που εμφανίζουν υψηλό ιικό φορτίο. Μέσα σε αυτές, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Κυριακής (17/7), είναι και η Μύκονος.

Η νέα ρύθμιση προβλέπει την επαναφορά της νυχτερινής απαγόρευσης στο νησί μετά τη 1 το βράδυ και επιπρόσθετα, η μουσική είναι για ακόμη μία φορά το «θύμα» και να διακόπτεται για όλο το 24ωρο στα νυχτερινά μαγαζιά.

Αυτό το μέτρο ήρθε να «ταράξει» τα λιμνάζοντα νερά της «ποδοσφαιρικής» σόουμπιζ, καθώς είναι πολύ πιθανό, το «πέρα- δώθε» των αστέρων να έχει πρόωρο τέλος.

«Sweet Caroline» στη Μύκονο

Οι Άγγλοι διεθνείς μετά τον τελικό κόντρα στην Ιταλία που δεν κατάφεραν «να φέρουν το τρόπαιο σπίτι», έφτιαξαν τις βαλίτσες τους για Μύκονο. Μάλιστα, φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο εμφανίζονται να τραγουδούν το γνωστό άσμα «Sweet Caroline».

Συγκεκριμένα, ο Κάιλ Γουόκερ, εθεάθη να τραγουδά με άκρατο ενθουσιασμό το εν λόγω μουσικό κομμάτι, όταν αυτό έπαιξε στο μαγαζί που βρισκόταν. Τώρα, που απαγορεύτηκε η μουσική.. μεγάλο «κακό» -μάλλον- τον βρήκε.

Στο ίδιο «παρεάκι» και οι Λουκ Σο και Μέισον Μάουντ, φαίνονται να απολαμβάνουν τις ικανότητες του συμπαίκτη τους, εντός αλλά και εκτός των γηπέδων.

Η Εθνική Αγγλίας μάλλον πήρε το αεροπλάνο για τη χώρα μας χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς εκτός από τους προαναφερθέντες, εμφάνιση έκαναν και οι Ράις, Γκρίλις, Τσίλγουελ, Φίλιπς και Γουάιτ. Εάν το λοκντάουν τούς βρήκε στη Μύκονο, σίγουρα θα κατηγορούσαν τους Ιταλούς, καθώς εκτός ότι τούς πήραν την κούπα μέσα από τα χέρια, τούς στέρησαν και τις.. διακοπές.

Κούπα και ρομάντζο

Εκτός από τα πάρτυ, υπάρχουν και οι παίκτες που αποφάσισαν να ξεκουραστούν με τις συντρόφους τους χωρίς να επιδιώκουν πολλές «συγκινήσεις». Ο λόγος για τον Ζορζίνιο, ο οποίος επέλεξε να γιορτάσει την κατάκτηση του Euro με την σύντροφο του Κάθριν Χάρντινγκ.

Ο Ιταλός παίκτης εθεάθη στην Μύκονο σε ρομαντικές περιπέτειες με την σύντροφό του καθώς ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κοπέλα του. Ο διεθνής μέσος είναι μαζί με την Χάρντινγκ από το 2019 και έχουν έναν γιο, τον Ζακ.

Το ζευγάρι, σε αντίθεση με την παρέα από την Αγγλία, εάν ακόμη βρισκόταν στην Μύκονο δεν θα είχε πρόβλημα με την απαγόρευση, καθώς οι διακοπές τους είχαν αρκετή ξεκούραση και λιγότερο πάρτυ.

Ωστόσο, τα νέα μέτρα θα ξεσηκώσουν, χωρίς αμφιβολία, «θύελλα» στο «νησί των ανέμων», διότι με την απαγόρευση, δύσκολα κάποιος άλλος αστέρας θα επιλέξει την χώρα μας και το νησί της Μυκόνου για τις διακοπές του.

Μπορεί η Μύκονος να έβαλε «απαγορευτικό», η χώρα μας διαθέτει και άλλα πανέμορφα νησιά, στα οποία σίγουρα θα κάνουν την εμφάνισή τους τις προσεχείς ημέρες και άλλοι celebrities.

Μύκονος out λοιπόν, με άλλα νησιά να περιμένουν αφίξεις από αστέρες του Euro , για τα μάτια μας μόνο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ