Η «καψούρα» του Σα Πίντο για τον Χουλτ

Η «καψούρα» του Σα Πίντο για τον Χουλτ

Την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ επιθυμεί διακαώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο και η Σταντάρ ετοιμάζει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟ

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο ενδιαφέρεται σθεναρά να ενισχύσει το ρόστερ της Σταντάρ Λιέγης με έναν ποιοτικό αριστερό μπακ, με το όνομα του Νίκλας Χουλτ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του βελγικού συλλόγου και του προπονητή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες τους πρώτους μήνες παρουσίας του στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης του συλλόγου. Ενώ παράλληλα αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα για τους οπαδούς των Βέλγων, λόγω του παρελθόντος του ως ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Στόχος της διοίκησης της Σταντάρ και του Σα Πίντο είναι να προχωρήσουν στην κάλυψη των (αρκετών) κενών που υπάρχουν στο ρόστερ και για αυτόν τον λόγο τον Ιανουάριο θα διατεθεί ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό. Με ένα κομμάτι αυτού του του προϋπολογισμού να προορίζεται για την απόκτηση του Χουλτ.

Μάλιστα, αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο 45χρονος τεχνικός είχε ζητήσει και το καλοκαίρι την απόκτηση του Σουηδού μπακ από τους ιθύνοντες της ομάδας του, αλλά λόγω διαφόρων ζητημάτων που προέκυψαν στη Σταντάρ, η μεταγραφή δεν προχώρησε. Αλλά ο Χουλτ παρέμεινε στο μυαλό του Σα Πίντο, ως η ιδανική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες του «to10.gr», όταν το καλοκαίρι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν μαζί του για να τον ρωτήσουν για τον Σέρβο αριστερό μπακ της Σταντάρ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς, ο Πορτογάλος είχε αναρωτηθεί για ποιον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» δεν κινούνται να αποκτήσουν τον Χουλτ, τον οποίο θεωρεί ως τον κορυφαίο αριστερό μπακ που αγωνίζεται στη χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ