Ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ντιχουάν Τζόουνς

Ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ντιχουάν Τζόουνς

Ελληνική ομάδα έχει ενδιαφερθεί για τον 24χρονο Αμερικανό εξτρέμ Ντιχουάν Τζόουνς που αγωνίζεται στην Ρεβολούσιον.

Ο Ντιχουάν Τζόουνς αγωνίζεται στο Αμερικανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ρεβολούσιον για τρίτη χρονιά και βρίσκεται στην ομάδα από την σεζόν 2018/2019.

Μάλιστα ακούγεται ότι είναι ένας άλλος Αμερικανός που κυνηγά το όνειρο να βρεθεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Αμερικής και έρθει στην Ευρώπη. Σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα ενδιαφέρονται ομάδες τόσο από την Γερμανία το Βέλγιο αλλά και την Ελλάδα.

Ο Ντιχουάν Τζόουνς βρίσκεται στην Ρεβολούσιον από τον Ιανουάριο του 2019 και αποτελεί βασικό μέλος της ενδεκάδας από την αρχή που βρέθηκε στην Αμερικανική ομάδα.

Την σεζόν 2018/2019 αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια συνολικά και κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ με την φανέλα της Ρεβολούσιον. Την επόμενη χρονιά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και αποτέλεσε το βασικό γρανάζι της ομάδας, καθώς σημείωσε 23 συμμετοχές συνολικά με 16 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 7 εμφανίσεις στο κύπελλο. Μάλιστα σκόραρε και ένα γκολ στο σε παιχνίδι κυπέλλου.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Ρεβολούσιον έχει πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές , ενώ έχει σημειώσει μέχρι στιγμής και 3 τέρματα τα περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά και το πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Στα 24 του χρόνια πλέον θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να βρεθεί σε ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σίγουρα στην Ευρώπη μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει. Σύμφωνα πάντα με το Αμερικανικό δημοσίευμα ενδιαφέρεται και Ελληνική ομάδα και μένει να δούμε αν είναι αληθές και ο 24χρονος Αμερικανός βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό κάποιας Ελληνικής ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ