Λυών – Απέρριψε πρόταση ανταλλαγής του Πέλκα με τον Ντεμπελέ

Λυών – Απέρριψε πρόταση ανταλλαγής του Πέλκα με τον Ντεμπελέ

Η Λυών δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανταλλαγής μεταξύ του Δημήτρη Πέλκα και του Μούσα Ντεμπελέ που της έκανε η Φενέρμπαχτσε.

Η Λυών έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον της για το Δημήτρη Πέλκα αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα Η τουρκική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μούσα Ντεμπελέ πού αγωνίζεται στη Λυών και μάλιστα έκανε πρόταση ανταλλαγής για τους δύο παίκτες.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα η πρόταση η πρόταση της Φενέρμπαχτσε δεν έγινε αποδεκτή από την Λυών, καθώς δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει ως δανεικό τον 25χρονο Γάλλο αλλά θέλει μόνο να τον πουλήσει.

Όπως αναφέρουν και τα δημοσιεύματα η γαλλική ομάδα δεν έχει σκοπό προς το παρόν να εγκαταλείψει την προσπάθεια της για να αποκτήσει τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Έλληνας διεθνής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα στα φιλικά προετοιμασίας της Φενέρμπαχτσε και τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι εκτός από τη Λυών έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και ομάδες από την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ