Υπογράφει στην Τραμπζονσπόρ ο Σιώπης (vid)

Υπογράφει στην Τραμπζονσπόρ ο Σιώπης (vid)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σιώπη στην Τράμπζονσπορ, καθώς βρίσκεται ήδη στην Τραπεζούντα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά.

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την μεταγραφή του Μανώλη Σιώπη στην Τραμπζονσπόρ από την Αλάνιασπορ.

Ο Έλληνας χαφ αποχαιρέτησε την Αλάνιασπορ μετά από δύο σεζόν και πλέον βρίσκεται στην Τραπεζούντα για να υπογράψει με την Τραμπζονσπόρ  με τις δύο ομάδες να τα έχουν βρει σε όλα για την παραχώρηση του έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα.

Αρκετοί οπαδοί της Τραμπζονσπόρ τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης με τον ίδιο τον Μανώλη Σιώπη να παραχωρεί και τις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και τον προπονητή μας. Έρχομαι εδώ για να γίνω πρωταθλητής, μόνο αυτό θέλω».

Στην ομάδα της Τραπεζούντας αναμένεται να βρει έναν ακόμα Έλληνα τον Τάσο Μπακασέτα, με τον οποίο έχει υπάρξει και στο παρελθόν συμπαίκτης στην Αλάνιασπορ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την νέα του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ