«Στη Σέλτικ ο Γιακουμάκης»

«Στη Σέλτικ ο Γιακουμάκης»

Οι Βρετανοί ισχυρίζονται πως η Σέλτικ τα βρήκε σε όλα με τη Φένλο για τη μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Έτοιμος να μαζέψει τις βαλίτσες του και να πάρει πτήση για Σκωτία φέρεται να είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Σέλτικ τα βρήκε σε όλα με τη Φένλο.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Κέλτες συμφώνησαν στα 2,5 εκατ. ευρώ με την ολλανδική ομάδα, ενώ συμπεριλήφθηκε ποσοστό μεταπώλησης στο deal. Έτσι, η σκωτσέζικη ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει τη θετική απάντηση των Ολλανδών.

Την ίδια ώρα, η «Daily Record» αναφέρει πως ο Έλληνας επιθετικός προτίμησε τη Σέλτικ καθώς τον έπεισε η συζήτηση που είχε με τον Άντζι Ποστέκογλου, που το έδωσε να καταλάβει τον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ