Νέα καταγγελία εναντίον του Μπέου: «Με έστειλαν στο ΚΑΤ μετά από εντολή του» (pics)

Νέα καταγγελία εναντίον του Μπέου: «Με έστειλαν στο ΚΑΤ μετά από εντολή του» (pics)

Σοκ προκαλούν τα όσα καταγγέλει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Κωνσταντίνος Σταυρίδης, για τον ξυλοδαρμό του. Κατέθεσε μήνυση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου, έπειτα από την παραδοχή ενός εκ των δραστών πως ο Δήμαρχος Βόλου ήταν ο εντολέας.

Ακόμα ένας ξυλοδαρμός παράγοντα, ακόμα ένα «χτύπημα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της νεοσύστατης ομάδας «ΑΕ Μαυρουδίου 2021», Κωνσταντίνος Σταυρίδης και υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, δέχτηκε επίθεση από πέντε μπράβους πριν από μερικές μέρες και στη μήνυση την οποία κατέθεσε αναφέρει πως ο Αχιλλέας Μπέος ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή για τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Συγκεκριμένα, ο Σταυρίδης με αφορμή την ιδιότητα του ως πρόεδρος του Μαυρουδίου, αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές της ΕΠΣ ως ανεξάρτητος και όχι με κάποια παράταξη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, από την ημέρα που έθεσε τον εαυτό του ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣ έχει αρχίσει και ο «πόλεμος» από τους αντιπάλους του.

Πριν από λίγες μέρες ο Σταυρίδης βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας όπου είχε συναντήσεις προκειμένου να κλείσει χορηγίες για την ομάδα του εν όψει της νέας σεζόν. Όταν αποχώρησε από το μαγαζί, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, δέχτηκε επίθεση στο πάρκινγκ του μαγαζιού από πέντε άτομα, τα οποία για πέντε λεπτά του έριχναν μπουνιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου και έμεινε έως το επόμενο πρωί. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον ξυλοδαρμό και δύο μέρες αργότερα η αστυνομία τον κάλεσε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει έναν εκ των πέντε που τον χτύπησαν, κάτι που δεν συνέβη.

Ωστόσο όπως αναφέρει στη μήνυσή του πριν από δύο μέρες αναγνώρισε τον έναν δράστη, με τον τελευταίο να υποδεικνύει ως εντολές της επίθεσης τον Αχιλλέα Μπέο. Ως εκ τούτου ο Σταυρίδης, που είναι πρώην διαιτητής, κατέθεσε επίσημα μήνυμα στον Μπέο, ενώ με προσωπική του δήλωση ονοματίζει τον Δήμαρχο Βόλου ως τον αυτουργό της επίθεσης που δέχτηκε.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Προσωπική δήλωση Σταυρίδη Κωνσταντίνου προέδρου ΑΕΜαυρουδίου 2021.

Πριν λίγο μετέβησα στον αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ.Ηγουμενίτσας και έκανα μήνυση στον δήμαρχο Βόλου ΜΠΕΟ Αχιλλεύς του Νικολάου και της Αργυρώς γεν. 27-03-1959 στο Βόλο Μαγνησίας με Α.Δ.Τ. Φ006014 ως ηθικό αυτουργό και εντολέα της επίθεσης που δέχτηκα την 18/08/2021 και ώρα περίπου 11 από 5 άτομα σύμφωνα με τους παρκαδόρους εγώ αρχικά ειδα 3 στο πάρκινγκ του καταστήματος Banana Athens.

Επειδή η τακτική είναι ίδια περιμένω την κλήση του εισαγγελέα να ανοίξουν οι υποθέσεις.

1.Ξυλοδαρμός Αριστειδη Σταθόπουλου αντιπροέδρου Επο

2.Ξυλοδαρμός Καλύβα Τ.Μέλος Κεδ Επο 2014

3.Ξυλοδαρμός Στούπα προέδρου ΗρακλήΨαχνών εξώ από τα γραφεία της διοργανώτριας

4.Ξυλοδαρμός Τσιμπανακου Ευρυπίδη

5.Ξυλοδαρμός Αλέξη Κουγια στην Σκιάθο

Τα υπόλοιπα στον εισαγγελέα όταν μας καλέσει και εκεί να είστε σίγουροι ότι θα κλάψει η μάνα του Πελέ με τις αποκαλύψεις.

Δήμαρχε αρχιαπαταιώνα φυλακόβιε στοιχηματζή

Τώρα δεν σε σώζουν ούτε τα 5 παιδιά που ορκίζεσαι ούτε οι 5 που έβαλες να με χτυπήσουν ούτε η χήρα με τα 5 ορφανά.

Τώρα που θα πας για δεύτερη φορά μέσα και θα σαπίσεις πάρε και τον αλλον δήμαρχο και πηγαίνετε να βρείτε την Ερατώ τέτοιες αντρουκλες που είστε.

Από σήμερα το νέο σλόγκαν είναι Νουλή κανε μου γαβ.

Μόλις ξυπνήσεις θα είσαι πρώτο θέμα παντού

Καλά μπάνια και καλό Πάσχα.

Σταυρίδης Κωνσταντίνος

Πρόεδρος ΔΣ ΑΕΜ 2021»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ