Χάποελ Μπερ Σεβά – Ανακοίνωσε τον Έλντερ Λόπες (pic)

Χάποελ Μπερ Σεβά – Ανακοίνωσε τον Έλντερ Λόπες (pic)

Η Χάποελ Μπερ Σεβά ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Πορτογάλου μπακ, Έλντερ Λόπες από την ΑΕΚ, με συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Ο Έλντερ Λόπες είναι πλέον παίκτης της Χάποελ Μπερ Σεβά, με την ομάδα από το Ισραήλ να ανακοινώνει την απόκτησή του από την ΑΕΚ για 2 χρόνια.

Ο 32χρονος Πορτογάλος μπακ, αγωνιζόταν για την ΑΕΚ από το 2017, αναχώρησε για το Ισραήλ το μεσημέρι της Τετάρτης (25/8), προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στην συνέχεια υπέγραψε την διετή συμφωνία με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Λόπεζ, με την φανέλα της ΑΕΚ μέτρησε 110 συμμετοχές, έβαλε 4 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ. Στις πρώτες του δηλώσεις με την νέα ομάδα του, ο Πορτογάλος μπακ τόνισε μεταξύ άλλων πως, «Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που γνώρισα στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω με τη φανέλα της ομάδας και να βρεθώ στο γήπεδο Toto Turner. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει πολλούς στόχους και θέλω να τους πετύχουμε μαζί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ