Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-0 – Αφεντικό της Σκωτίας η Ρέιντζερς

Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-0 – Αφεντικό της Σκωτίας η Ρέιντζερς

Με γκολ του Χελάντερ, η Ρέιντζερς επικράτησε της Σέλτικ με 1-0 και πήρε το πρώτο «Old Firm» της χρονιάς!

Ξανά αφεντικό η Ρέιντζερς! Όπως και την περασμένη σεζόν, έτσι και φέτος, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, και πήρε το πρώτο «Old Firm» της σεζόν, επικρατώντας της Σέλτικ με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Scottish Premiership.

Με γκολ του Χελάντερ στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές Σκωτίας πήραν το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην στην ομάδα του Ποστέκογλου, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τον Βασίλη Μπάρκα.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με το 0-0 να μένει μέχρι και το διπλό σφύριγμα. Στην επανάληψη ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πήραν το προβάδισμα στα μισά του δευτέρου μέρους.

Με κεφαλιά του Χελάντερ, η ομάδα του Τζέραρντ έγραψε το 1-0 στο 66′, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τη Ρέιντζερς να παίρνει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν.

Ρέιντζερς: ΜακΚρόρι, Γκόλντσον, Μπαλογκάν, Ελάντερ, Μπάρισιτς, Αριμπό, Ντέιβις, Καμαρά, Ρουφ (74’ Λούντστραμ), Μορέλος (84’ Σακαλά), Κεντ

Σέλτικ: Χαρτ, Ράλστον, Στάρφελτ, Γουέλς, Γιουράνοβιτς, ΜακΓκρέγκορ, Κρίστι, Αμπάντα (86’ Μοντγκόμερι), Τέρνμπουλ (67’ Ρόγκιτς), Φουρουχάσι, Εντουάρ (67’ Σόρο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ