Μονακό – Γκινγκάμπ 6-0

Μονακό – Γκινγκάμπ 6-0

Μία άτυπη "μονομαχία" φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην Γαλλία ανάμεσα σε Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν με τους Μονεγάσκους να επικρατούν εντός έδρας με σκορ 6-0 της Γκινγκάμπ.

Πολλές ώρες πριν το ματς της Μονακό με την Γκινγκάμπ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιζε εκτός έδρας με την Ανζέ, την οποία και φιλοδώρησε με πέντε τέρματα, επικρατώντας με σκορ 5-0.

Οι Μονεγάσκοι φαίνεται πως δεν ήθελαν να το αφήσουν να περάσει… έτσι. Γι’ αυτό το λόγο σκόραραν σα να μην υπάρχει αύριο και πήραν τη νίκη με σκορ 6-0!

Η αρχή για τους πρωταθλητές έγινε στο 10′ με τον Καρίγιο για να έρθει στο 27′ ο Τραορέ και να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη για τους ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ που είδε τον Μπαλντέ στο 36′ να «γράφει» το 3-0. Η Μονακό δεν έριξε ρυθμό. Συνέχισε να σκοράρει. Έτσι, το 4-0 έγινε στο 45′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαμπίνιο.

Στο δεύτερο μέρος οι Μονεγάσκοι σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα. Το πρώτο εξ αυτών μπήκε στο 75΄με τον Τραορέ με τον Καρίγιο στο 78′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ