Τσέφεριν – «Τέλος η European Super League – Μουντιάλ κάθε τέσσερα χρόνια»

Τσέφεριν – «Τέλος η European Super League – Μουντιάλ κάθε τέσσερα χρόνια»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως η European Super League δεν υπάρχει πια, ενώ τόνισε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο θα συνεχίσει να πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια.

«Λάβρος» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος έβαλε ουσιαστικά ταφόπλακα στο θέμα της European Super League που είχε απασχολήσει όχι μόνο το ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο πριν από μερικούς μήνες. Ο ίδιος ο Τσέφεριν ανέφερε πως δεν θα επιτρέψει ξανά μία τέτοια «απειλή» όπως αυτή της συσπείρωσης πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για τη δημιουργία μίας κλειστής Λίγκας.

Παράλληλα απάντησε στις φήμες περί αλλαγής του διαστήματος διεξαγωγής του Μουντιάλ, ξεκαθαρίζοντας πως θα πραγματοποιούνται κάθε τέσσερα χρόνια, όπως ίσχυε πάντοτε.

«Τίποτα δεν ήταν φυσιολογικό τις δύο τελευταίες σεζόν, αλλά τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε σε φυσιολογικές καταστάσεις. Γι αυτό πρέπει να σταθούμε ενωμένοι μπροστά σε αυτό το ντροπιαστικό πλάνο της Super League. Ελπίζουμε ότι μπορεί να ήταν απλώς ένα επεισόδιο. Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε αυτήν την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε πρότυπο για το ποδόσφαιρο και να μείνουμε μαζί δημιουργώντας μια μεγάλη οικογένεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσέφεριν, δείχνοντας μία διάθεση συμφιλίωσης με τους «αποστάτες».

Όσον αφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν κάθετος σχετικά με την πραγματοποίησή του κάθε τέσσερα χρόνια. «Νομίζουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει την αξία του ακριβώς επειδή διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια θα έχανε σε αξία. Οι σύλλογοι βρίσκονται σε καλά χέρια και το μέλλον θα είναι καλύτερο», κατέληξε ο πρόεδρος της UEFA βάζοντας τέλος στις φήμες περί αλλαγών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ