Παίρνει φανέλα βασικού στη Σουόνσι ο Εντσάμ

Παίρνει φανέλα βασικού στη Σουόνσι ο Εντσάμ

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει στην ερχόμενη αναμέτρηση της Championship με τη φανέλα της Σουόνσι, ο Ολιβιέ Εντσάμ που απασχόλησε την ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Στα… βαθιά με το «καλημέρα» αναμένεται να μπει ο Ολιβιέ Εντσάμ στη Σουόνσι. Ο 25χρονος μέσος, που απασχόλησε την ΑΕΚ όλο το καλοκαίρι φαίνεται πως θα πάρει φανέλα βασικού απευθείας στην ερχόμενη αναμέτρηση της Σουόνσι απέναντι στη Χαλ Σίτι.

Όπως ανέφερε ο προπονητής των «κύκνων», Ράσελ Μάρτιν, ο Γάλλος χαφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διεκδικεί κανονικά φανέλα βασικού, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί πως θα ξεκινήσει από το αρχικό σχήμα.

«Μίλησα με τον Σκοτ Μπράουν, αλλά και με άλλους ανθρώπους της Σέλτικ με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν για τον Εντσάμ. Όλοι είπαν τα καλύτερα. Έπαιξε σε ομάδα με στόχο τη νίκη κάθε εβδομάδα, ενώ συμμετείχε και στο Champions League. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, όμως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Περιμένω πως θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τη Χαλ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ