Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το σκουφί, το σκουφί επειγόντως...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τραμπουκισμοί Μαρτίνη στην ΕΕΑ: Τον απομάκρυνε η Αστυνομία!

Απίστευτα σκηνικά με «ντου» από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ρόδος, Αντώνη Μαρτίνη, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Έβριζε και απειλούσε, με την Αστυνομία να τον απομακρύνει!

Τραμπουκισμοί Μαρτίνη στην ΕΕΑ: Τον απομάκρυνε η Αστυνομία! | to10.gr

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθησαν έξω από τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, στο ισόγειο του Υπουργείου Παιδείας με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μαρτίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ρόδος που την περασμένη Τρίτη όχι απλά δεν πήρε αδειοδότηση για συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ 2 από την ΕΕΑ αλλά συνάμα η Επιτροπή έστειλε όλο τον φάκελο στον εισαγγελέα για ψευδή στοιχεία!

Ο Αντώνης Μαρτίνης μετά την απόρριψη του φακέλου θεώρησε σωστό, όπως προκύπτει άλλωστε από αυτά που συνέβησαν σήμερα, να κάνει «ντου» στην ΕΕΑ βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες!

Μαζί του και ένας τοπικός αυτοδιοικητικός παράγοντας, ονόματι Μπάμπης Κόκκινος, που ακολούθησε την… τακτική του Μαρτίνη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι τραμπουκισμοί οδήγησαν στην άμεση επέμβαση της Αστυνομίας (έτσι και αλλιώς υπάρχει παρουσία της στον χώρο του Υπουργείου Παιδείας) για να ακολουθήσει η απομάκρυνση τους από την περιοχή.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Τρίτη η ΕΕΑ είχε ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις για την ΠΑΕ Ρόδος με τον φάκελο να πηγαίνει στον εισαγγελέα για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης

ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:
ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Γ. Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από