Ιστορικό ρεκόρ για παίκτρια του Άρη

Ιστορικό ρεκόρ για παίκτρια του Άρη

Η Τζόρτζεβιτς πέτυχε χατ-τρικ με τρεις διαφορετικούς τρόπους από στημένες φάσεις και έγινε η δεύτερη παίκτρια που το πετυχαίνει παγκοσμίως.

Η γυναικεία ομάδα του Άρη επικράτησε με 3-1 απέναντι στην Καστοριά για την πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος. Σε αυτό το παιχνίδι είδηση αποτελεί η παίκτρια του Άρη Γιάσνα Τζόρτζεβιτς, η οποία πέτυχε χατ- τρικ με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Η 28χρονη που αγωνίζεται από το 2016 με τα χρώματα του Άρη έγραψε τρεις φορές το όνομα της στον πίνακα των σκόρερ αφού κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Μάλιστα και τα τρία γκολ ήταν από στημένες φάσεις και πιο συγκεκριμένα με φάουλ, κόρνερ και πέναλτι στο 67′, το 82′ και το 90′.

Τα δύο πρώτα τέρματα μάλιστα ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακά, καθώς ήταν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και με απευθείας εκτέλεση φάουλ αντίστοιχα.

Έτσι έγινε η δεύτερη παίκτρια στον κόσμο που πέτυχε κάτι τέτοιο. Ακόμη μια φορά το έχει πετύχει ο Βραζιλιάνος Μάρτσιο Ρίτσαρντς, ο οποίος το κατάφερε σε ένα παιχνίδι της ιαπωνικής λίγκας μεταξύ της Άλμπιρεξ Νιιγκάτα και της Βεγκάλτα Σεντάι το 2010.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ