Η Βρετανική εταιρεία ENIC θέλει να αγοράσει την Σταντάρ Λιέγης

Η Βρετανική εταιρεία ENIC θέλει να αγοράσει την Σταντάρ Λιέγης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα Μέσα Ενημέρωσης του Βελγίου η ENIC θέλει να αγοράσει το 50% των μετοχών της Σταντάρ Λιέγης.

Η ENIC είναι ένα επενδυτικό γκρουπ που δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Το Βρετανικό γκρουπ έχει γίνει γνωστό και την Ελλάδα από το 1997. Εκείνη την χρονιά είχαν αποκτήσει την ΑΕΚ με το ποσό των 2.67 δις δραχμών.

Κατά καιρούς έχουν βρεθεί σε αρκετές ομάδες όπως οι Ρέιντζερς, η Βιτσέντζα και η Σλάβια Πράγας, ενώ διαθέτουν και το 80% των μετοχών της Τότεναμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Het Nieuwsblad, η ENIC έχει ως στόχο να μπει και στο βέλγικο ποδόσφαιρο και ήδη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση των μετοχών.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης της Σταντάρ Λιέγης Μπρούνο Βενανζί αναζήτά αγοραστή για να πουλήσει το 50% των μετοχών που κατέχει και απ΄ ότι φαίνεται η ENIC τον έχει ήδη προσεγγίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Βρετανοί δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για την αγορά των μετοχών, αλλά υπάρχουν ακόμα δύο ενδιαφερόμενοι, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελιξεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ