Συνάντηση Αυγενάκη, Μαυρωτά και ΠΣΑΠ

Συνάντηση Αυγενάκη, Μαυρωτά και ΠΣΑΠ

Την Τετάρτη ο Λευτέρης Αυγενάκης θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Μαυρωτά και τον ΠΣΑΠ για να συζητήσουν για το χρόνιο πρόβλημα των οφειλών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της αθλητικής ηγεσίας στο αίτημα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) για μεταξύ τους συνάντηση. Όπως ανακοίνωσε ο ΠΣΑΠ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, την ερχόμενη Τετάρτη (20/10, 15:00).

Θέμα συζήτησης, όπως είχε ενημερώσει στη σχετική επιστολή του προς τον υφυπουργό και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού ο ΠΣΑΠ, είναι το χρόνιο πρόβλημα των οφειλών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ αναφέρει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανακοινώνει πως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 αντιπροσωπεία του θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κύριο Γιώργο Μαυρωτά.

Θέμα της συνάντησης που ορίστηκε μετά από σχετικό αίτημα που έστειλε ο Σύνδεσμός μας, είναι το χρόνιο πρόβλημα των οφειλών των ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ