Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Δίκιο έχει ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ για τις συλλήψεις. Εδώ ο Ιβάν μπήκε μέσα με πιστόλα και δεν τον έπιασε κανείς...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το μήνυμα της Θύρας 7 για «την βρόμικη συμμαχία»

«Ο Θρύλος πάντα πρώτος, με δόρυ τη Θύρα 7, προχωράει για το 47ο πρωτάθλημα»

Το μήνυμα της Θύρας 7 για «την βρόμικη συμμαχία» | to10.gr

Κεκλεισμένων των θυρών χθες στο Καραϊσκάκη. Γιατί; Διότι στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε μια ποινή τόσο-όσο προκειμένου να μην υπάρχει το αυτονόητο δικαίωμα της έφεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διότι το Μονομελές Πειθαρχικό της Super League επέβαλλε μικρότερο χρηματικό πρόστιμο (13.000 αντί για 15.000) από το όριο που χρειάζονταν για να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.
Διότι σε αυτή την (ποδοσφαιρική) χώρα συνεχίζουν μια σειρά από ακατανόητα πράγματα να θεωρούνται –και να λανσάρονται- ως φυσιολογικά.

Και αν το κεκλεισμένων αγωνιστικά δεν κόστισε στους Ερυθρόλευκους με βάση το τελικό αποτέλεσμα; Αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνέβη. Και κυρίως πως δεν έγινε αντιληπτό; Τα όσα σημειώνει η Θύρα 7 στο μήνυμα της στο facebook προφανώς τα λένε όλα:
« Η σημερινή ΝΙΚΗ του Ολυμπιακού είναι μεγάλης σημασίας! Όχι γιατί κέρδισε τον ΚΟΜΠΑΡΣΟ και νάνο του ελληνικού αθλητισμού! Δεν υπάρχει αντίπαλος για τον ΘΡΥΛΟ στην Ελλάδα! Είναι σημαντική γιατί δεν πέρασε η πουστι@ της βρόμικης συμμαχίας! Αυτής που μας ΕΣΤΗΣΕ και στέρησε με άδικο τρόπο στην ομάδα την βοήθεια του κόσμου της, με την παγκόσμια πρωτοτυπία να τιμωρηθούμε κεκλεισμένων των θυρών για τον ΚΑΠΝΟ από τα καπνογόνα ( ενώ δεν έπεσε ούτε ένα στο γήπεδο, ούτε υπήρξαν επεισόδια). ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ στην προσπάθεια σας να δημιουργήσετε εσωστρέφεια στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ απέδειξε πως και έτσι σας ΝΙΚΑΕΙ και προσαρμόζεται σε κάθε μαγείρεμα σας! Ο ΘΡΥΛΟΣ πάντα ΠΡΩΤΟΣ, με δόρυ και ασπίδα του την ΘΥΡΑ 7 προχωράει για το 47 πρωτάθλημα! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7
Υ.Γ Η ομάδα συνώνυμο του κόμπλεξ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ όταν περνά τα διόδια των Μαλγάρων στον δρόμο της για τον ΠΕΙΡΑΙΑ, είναι σαν ένα τρένο που ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ…
Είναι όπως ο ναυαγός που πνίγεται στην θάλασσα….
Αυτή είναι η ιστορία σας, ΟΣΟ και να χτυπάτε τα πλήκτρα και να γεμίζετε σάλια το διαδίκτυο, οι σανοφάγοι οπαδοί της, όσο και να ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ τους βάζελους δημοσιογράφους που πληρώνει ο εξαφανισμένος πρόεδρος σας!»

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από