Ρεζιλίκι Φωτιά και στο Youth League – «Θα έπρεπε να ντρέπεται…» (vid)

Ρεζιλίκι Φωτιά και στο Youth League – «Θα έπρεπε να ντρέπεται…» (vid)

Το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Εμπολι εξόργισε τους Σέρβους - «Θα έπρεπε να ντρέπεται», αναφέρουν τα ΜΜΕ στο εξωτερικό.

Μαντάρα τα έκανε ο Βασίλης Φωτιάς στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Εμπολι για το UEFA Youth League, με τον Ελληνα διαιτητή στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (56’) να δίνει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Ιταλών και να προκαλεί την οργή των Σέρβων.

Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Πέλλας στο 56’ έδωσε πέναλτι σε βουτιά του επιθετικού της ιταλικής ομάδας, με τους παίκτες, τον πάγκο, τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και τα ΜΜΕ στη Σερβία να εξοργίζονται με την απόφαση του Βασίλη Φωτιά. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, ο επιθετικός της Εμπολι έχει βουτήξει μπροστά στον αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, με τον Βασίλη Φωτιά, όμως, να δείχνει την άσπρη βούλα και να προκαλεί την οργή των γηπεδούχων, αλλά και των σέρβικων media.

«Ντροπή», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα σέρβικα ΜΜΕ, με τα δημοσιεύματα στη χώρα να γράφουν ότι ο Ελληνας διαιτητής θα έπρεπε να ντρέπεται για το πέναλτι που έδωσε. Ένα πέναλτι που αλλοίωσε το αποτέλεσμα, καθώς δόθηκε με το σκορ στο 1-0, με την Εμπολι να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα και να παίρνει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Δείτε το πέναλτι που έδωσε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ