Γκιγιέρμε – «Έτρεμα όταν μιλούσα στον Τσάβι»

Γκιγιέρμε – «Έτρεμα όταν μιλούσα στον Τσάβι»

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα για να τον πάρει στην Αλ Σαντ.

Όσα είπε ο Γκιγιέρμε:

«Βρισκόμουν στον Ολυμπιακό. Είχαμε μόλις παίξει κόντρα στη Γουλβς στην Αγγλία για το Europa League. Όταν άνοιξα το κινητό μου στην Αθήνα, είχα λάβει ένα μήνυμα από ισπανικό αριθμό. Δεν είχε φωτογραφία του ατόμου, ήταν μια περίεργη εικόνα, η οποία δεν κατάλαβα τί ακριβώς ήταν. Στη συνέχεια μου έστειλε ένα ηχητικό στο WhatsApp. Το άκουσα και ήταν ένας τύπος που έλεγε ότι είναι ο Τσάβι και πως ήθελε να μου μιλήσει. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα: «Φάρσα θα είναι». Ειλικρινά πίστευα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα, επειδή δεν είχε φωτογραφία του στην επαφή. Τότε κάλεσα τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είχε παίξει στην Ισπανία και γνωρίζει ισπανικά.

Του είπα: «Φίλε, άκουσε αυτό το ηχητικό, σε παρακαλώ. Δες αν καταλαβαίνω το μήνυμα σωστά και αν είναι πράγματι η φωνή του Τσάβι». Το άκουσε και μου απάντησε ότι είναι αυτός. Του απάντησα στο μήνυμα και αμέσως μου ζήτησε να με καλέσει. Μου είπε στο τηλέφωνο ότι με παρακολουθούσε από τότε που αγωνιζόμουν στη Λα Κορούνια και ότι είχε σχεδιάσει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ για την Αλ Σαντ. Μου εξήγησε ότι τα χαρακτηριστικά μου θα τον βοηθούσαν στον τρόπο παιχνιδιού που ήθελε να εφαρμόσει. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Αποδέχτηκα αμέσως την πρόσκλησή του. Έτρεμα όταν του μιλούσα. Θαύμαζα τον Τσάβι όταν ήταν παίκτης και θα είχα τη δυνατότητα να με προπονήσει. Ήταν κάτι απίστευτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ