Ο Σάουθγκεϊτ θέλει να αποδείξει σε πολλούς ότι κάνουν λάθος

Ο Σάουθγκεϊτ θέλει να αποδείξει σε πολλούς ότι κάνουν λάθος

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλει να αποδείξει σε πολλούς πως κάνουν λάθος σχετικά με το ιστορικό του στο εγχώριο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δήλωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει ως προπονητής σε συλλογικό επίπεδο ενώ τόνισε πως έχει κίνητρο να «αποδείξει σε πολλούς ότι κάνουν λάθος» σχετικά με το ιστορικό του στο εγχώριο ποδόσφαιρο.

Ο Σάουθγκεϊτ, ο οποίος ανέλαβε τα «τρία λιοντάρια» το 2016, υπέγραψε νέο συμβόλαιο τη Δευτέρα έως το τέλος του 2024. Ο Άγγλος τεχνικός οδήγησε την Αγγλία στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και στον τελικό του Euro 2020 φέτος.

Ο μόνη παρουσία του 51χρονου σε πάγκο συλλόγου ήταν στη Μίντλεσμπρο, όπου η τριετής θητεία του έληξε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Πρέμιερ Λιγκ το 2009.

«Υπάρχει η προφανής πρόκληση γιατί οι άνθρωποι βλέπουν πορεία μου στη διοίκηση ενός συλλόγου καθαρά μέσα από τη ματιά ενός υποβιβασμού. Υπάρχει ένα μέρος μου που θέλει να αποδείξει στους ανθρώπους αυτούς ότι κάνουν λάθος», είπε ο Σάουθγκεϊτ στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης:

«Θα έρθει μια ημέρα που θα το κάνω, είμαι σίγουρος. Αν σε τρία χρόνια αποφάσιζα ότι έχει έρθει η ώρα, θα ήμουν 53 ετών, με τεράστια εμπειρία και έχοντας περάσει από έναν από τους δυσκολότερους και με συνεχή πίεση πάγκους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Εάν αποφασίσω κάτι τέτοιο, θα διαθέτω πολλές εξαιρετικές εμπειρίες. Αλλά δεν έχω ιδέα τι θα νιώθω σε τρία χρόνια. Και δεν αισθάνομαι επείγουσα ανάγκη να πιέσω καταστάσεις».

Η Αγγλία προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της επόμενης χρονιάς στο Κατάρ μετά τη νίκη της επί του Σαν Μαρίνο με 10-0 την περασμένη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ