Μέσι vs Ρονάλντο – Ο CR7 «τσακίζει» επτά Χρυσές Μπάλες (vids)

Μέσι vs Ρονάλντο – Ο CR7 «τσακίζει» επτά Χρυσές Μπάλες (vids)

Ο ένας ακόμα προσαρμόζεται, ο άλλος συνεχίζει στο ίδιο τέμπο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει ασταμάτητος και μοιάζει να υπερτερεί του μεγάλου του αντιπάλου, Λέο Μέσι, μέσα στη σεζόν...

Τι και αν βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια; Τι και αν είναι στα… τελειώματα τους. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζουν να κυριαρχούν στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και να αφήνουν πίσω τους, κάθε άλλο όνομα.

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την έβδομη Χρυσή Μπάλα του Λέο Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ νίκησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και κατέκτησε το μεγαλύτερο ατομικό βραβείο του πλανήτη για έβδομη φορά στην καριέρα του, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα από τον Πορτογάλο που έχει μείνει στις πέντε.

Πολλοί είναι εκείνοι που μίλησαν για αδικία, και για… κλοπή, κάτι που «ακολούθησε» και ο Ρονάλντο στα social media με το «περίφημο» πλέον… factos! Ο Πορτογάλος πήρε τη Χρυσή Μπάλα προσωπικά και στον πρώτο του αγώνα μετά την τελετή έδωσε… ρέστα.

Δύο γκολ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπαίνει πλέον σε νέα εποχή. Ο 36χρονος είναι μέχρι στιγμής ένας από τους λίγους διασωθέντες της φετινής τραγικής Γιουνάιτεντ και αποδεικνύει ξανά πως όπου και να αγωνιστεί, θα βρει τον τρόπο να ξεχωρίσει και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από πολλούς.

Σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κριστιάνο έχει ήδη καταφέρει να «σπάσει» το φράγμα των 10 γκολ, έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 12 φορές. Έξι στο πρωτάθλημα και άλλα τόσα στο Champions League, με μερικά τεράστια buzzer beater.

Παράλληλα έχει και δύο ασίστ, έχοντας έτσι συμμετοχή σε συνολικά 14 γκολ μέσα στη σεζόν.

Από την άλλη, για τον Λιονέλ Μέσι τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα περίμενε στο Παρίσι. Η αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα μοιάζει να έχει κρατήσει λίγο πίσω τον 34χρονο σούπερ σταρ, ο οποίος δεν «πατάει» στα κλασικά του στάνταρ.

Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί μόλις 12 φορές σε πρωτάθλημα και Champions League, έχοντας συμμετοχή σε επτά γκολ (4 γκολ και 3 ασίστ). Έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές, με την γκολάρα απέναντι στη Σίτι να παραμένει το highlight της σεζόν για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Στην αναμέτρηση με την Σεντ Ετιέν, ο pulga θύμισε τον παλιό, καλό του εαυτό, καθώς κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι με τρεις ασίστ, «σερβίροντας» όλα τα γκολ της ομάδας του. Μέχρι στιγμής πάντως, το πρόσημο για τον Μέσι στη Γαλλία δεν είναι θετικό, την ώρα που από την άλλη, ο μεγάλος του αντίπαλος μοιάζει να βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο, φωνάζοντας «παρών» σε αρκετές περιπτώσεις που τον χρειαζόταν η ομάδα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ