Ολυμπιακός Κ15 – Η 6άρα στον Αρη και ο επικός πανηγυρισμός

Ολυμπιακός Κ15 – Η 6άρα στον Αρη και ο επικός πανηγυρισμός

Η Κ15 του Ολυμπιακού διέλυσε με 6-1 τον Αρη – Όλα τα λεφτά ο πανηγυρισμός των Ερυθρόλευκων, που μαζεύτηκαν στον πάγκο και έκαναν ότι πίνουν τσάι.

Σε παράσταση για ένα ρόλο η Κ15 του Ολυμπιακού το ματς με την αντίστοιχη ομάδα του Αρη, με τους Ερυθρόλευκους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να επικρατούν με το εμφατικό 6-1, για την 9η αγωνιστική της Super League K15.

Το συγκρότημα του Τάσου Πάντου προηγήθηκε στο 24’ με τον Κωστούλα και στο 38’ έκανε το 2-0 με τον Δαρβίρα. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46’) ο Κωστούλας πέτυχε ένα εκπληκτικής ομορφιάς και πολύ υψηλού βαθμού δυσκολίας, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να… κρεμάει με εντυπωσιακό τρόπο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ένα λεπτό μετά ήρθε το 4-0 από το δεύτερο τέρμα του Δαρβίρα που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σουλανιάκου, ο Άρης μείωσε στο 67’ με πέναλτι ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε κι άλλα γκολ, φτάνοντας στο τελικό 6-1 με τους Δαρβίρα (χατ τρικ, 71’) και Σουλανιάκου (73’). Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στους 21 βαθμούς και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Το… κλου της αναμέτρησης, ωστόσο, ήταν ο πανηγυρισμός των Ερυθρόλευκων. Οι παίκτες των Πειραιωτών μαζεύτηκαν στον πάγκο και έκαναν ότι πίνουν τσάι. Επικός πανηγυρισμός, με τον Τάσο Πάντο και τους παίκτες του να φτάνουν σε μια επιβλητική νίκη.

Ολυμπιακός (Πάντος): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος (60’ Ρουμελιώτης), Γιωτόπουλος, Σουλανιάκου, Καρκατσάλης, Καρακώστας (63’ Μιχαηλίδης), Κτενάς (52’ Οσάφι), Τζώρτζης, Κωστούλας (60’ Φίλης), Δαρβίρας, Ζουριδάκης (63’ Πλης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ