Μασούντ: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, Μουντιάλ με το Ιράν»

Μασούντ: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, Μουντιάλ με το Ιράν»

Ο μέσος της Ένωσης μίλησε για την επιστροφή του στην εθνική και τους στόχους του

Στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του βρίσκεται ο Σοτζέι Μασούντ, με τον Ιρανό άσο να παραχωρεί συνέντευξη στην ιστοσελίδα «ghatreh» και να μιλά για την επιστροφή του στην εθνική, την προοπτική συμμετοχής σε ένα τρίτο Μουντιάλ, αλλά και το ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ, ολοκληρώνοντας έτσι μια ονειρική σεζόν.

«Το σημαντικότερο πράγμα και αυτό που με ενθαρρύνει είναι ότι μπορώ να αποδείξω στον εαυτό μου ότι η ηλικία δεν παίζει μεγάλο ρόλο, σημασία έχει πως ζεις και πως προπονείσαι. Υποσχέθηκαν πριν λίγα χρόνια και προσπάθησα να διατηρήσω την σταθερότητα μου. Ευχαριστώ τον Θεό για όσα πέτυχα πέρυσι. Δεν είναι τόσο εύκολο πας στην Ευρώπη με μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο και να παίξεις στο Europa League. Τώρα είμαι σε μια ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επέστρεψα στην Εθνική και αυτό είναι εκπληκτικό για εμένα», είπε αρχικά ο Μασούντ.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Ιράν, δήλωσε: «Η απάντηση μου ίσως είναι υπερβολική, αλλά πιστέψτε με, η τρέχουσα κλήση μου είναι πιο σημαντική από το 2006 επειδή τα κίνητρα είναι διαφορετικά. Ο καθένας θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω δουλέψει σκληρά για την ομάδα μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ