Λεβαντόφσκι – «Λυπήθηκα που δεν πήρα τη Χρυσή Μπάλα, μακάρι να εννοεί ο Μέσι όσα είπε»

Λεβαντόφσκι – «Λυπήθηκα που δεν πήρα τη Χρυσή Μπάλα, μακάρι να εννοεί ο Μέσι όσα είπε»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε ανοιχτά για την πικρία που ένιωσε, εξαιτίας του ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα για το 2021.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχθηκε ευθέως πως του άφησε μια πικρή γεύση το γεγονός ότι δεν κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα για το 2021.

Το σχετικό βραβείο κατέληξε στα χέρια του Λιονέλ Μέσι για έβδομη φορά στην καριέρα του, με μικρή διαφορά.

Η απόφαση δίχασε, δημιουργώντας δύο «αντίπαλα στρατόπεδα», καθώς από τη μια βρέθηκαν αυτοί που στήριξαν ως δίκαια την ανάδειξη του Αργεντινού, όπως ο Πέπ Γκουαρντιόλα και ο πρώην συμπαίκτης και νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι και από την άλλη όσοι αισθάνθηκαν αδικία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για… κλοπή, ενώ ο Ίκρ Κασίγιας είπε πως δεν πιστεύει πια στα ατομικά βραβεία.

Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχο υξεκαθάρισε πάντως, πως δεν τον ενθουσιάζει η ιδέα να του δοθεί… αναδρομικά η Χρυσή Μπάλα του 2020, ενώ θα ήθελε να είναι ειλικρινή τα λόγια του Μέσι για εκείνον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένιωσα λύπη, δεν θέλω να το κρύψω. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος, αλλά το αντίθετο. Είχα το αίσθημα του ανικανοποίητου. Το να είμαι τόσο κοντά και να ανταγωνίζομαι τον Μέσι… Φυσικά σέβομαι το πώς παίζει και όλα όσα έχει πετύχει. Το ότι τον ανταγωνίστηκα δείχνει το επίπεδο στο οποίο παίζω κι εγώ. Όμως στενοχωρήθηκα πολύ. Θα ήθελα η δήλωσή του Μέσι να ήταν ειλικρινής και όχι κενά λόγια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ