Τέλος καλό, όλα καλά με Ιντζίδη

Τέλος καλό, όλα καλά με Ιντζίδη

Οι οικονομικές οφειλές προς τον Χρήστο Ιντζίδη έχουν τακτοποιηθεί πλήρως, μετά και την τελευταία δόση που καταβλήθηκε στον πρώην παίκτη του Άρη. Ο νυν αμυντικός του Παναιγιαλειού αξίωνε ποσό 4 χιλιάδων ευρώ και η καθυστέρηση στην αποπληρωμή του τον οδήγησε σε αίτημα για ενεργοποίηση κυρώσεων μέσω του ΠΣΑΠ. Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης ήρθαν σε […]

Οι οικονομικές οφειλές προς τον Χρήστο Ιντζίδη έχουν τακτοποιηθεί πλήρως, μετά και την τελευταία δόση που καταβλήθηκε στον πρώην παίκτη του Άρη.

Ο νυν αμυντικός του Παναιγιαλειού αξίωνε ποσό 4 χιλιάδων ευρώ και η καθυστέρηση στην αποπληρωμή του τον οδήγησε σε αίτημα για ενεργοποίηση κυρώσεων μέσω του ΠΣΑΠ.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης ήρθαν σε επικοινωνία με τον Ιντζίδη και μετά την αποπληρωμή και των τελευταίων χρημάτων που του οφείλονταν το ζήτημα έχει διευθετηθεί οριστικά.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο που έδωσαν οι «κίτρινοι» πριν την έναρξη της Football League, καθώς με απόφαση του Δημήτρη Σπανού δεν θα πραγματοποιηθεί κάποιο άλλο υπό τον φόβο νέων τραυματισμών.

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Καπνίδης και Βαλεριάνος, οι οποίοι δίνουν μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν τη σέντρα του πρωταθλήματος, ενώ ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθούν και οι Ανάκογλου, Μπούρμπος, Τζανακάκης και Αναγνωστόπουλος.

Στον αντίποδα, ο Κάσσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ