Μπολτ : «Νομίζω πως τα πήγα καλά, θέλω να παίξω επαγγελματικά»

Μπολτ : «Νομίζω πως τα πήγα καλά, θέλω να παίξω επαγγελματικά»

Αρκετά ικανοποιημένος με την «δοκιμή» του στην προπόνηση της Ντόρτμουντ δηλώνει ο Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Γιουσέιν Μπολτ μίλησε για τις προπονήσεις που έκανε με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και τόνισε πως είναι αρκετά ευχαριστημένος. Επίσης αποκάλυψε πως θα επιστρέψει για ένα πιο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης με την γερμανική ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως όντως σοβαρολογεί όταν λέει ότι θέλει να παίξει επαγγελματικά.

Ο Τζαμαϊκανός θρύλος των σπριντ, προπονήθηκε δύο μέρες με την Μπορούσια και χθες στην ανοικτή προπόνηση πέτυχε ένα γκολ με κεφαλιά, έκανε μία εντυπωσιακή «ποδιά» στον νεαρό Ντάριο Σκουντέρι και εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι.

«Μίλησα με τον σύλλογο και τους είπα ότι σοβαρολογώ γι’ αυτό. Οπότε μου είπαν ότι μπορώ να γυρίσω για μία μεγαλύτερη περίοδο, να προπονηθώ περισσότερο και να με αξιολογήσουν. Ανυπομονώ και επικεντρώνομαι σε αυτό τώρα. Θα έδινα στον εαυτό μου ένα επτά στα δέκα. Τα πήγα καλά, αλλά σίγουρα χρειάζομαι προπόνηση, να δουλέψω και να αποκτήσω την κατάλληλη φυσική κατάσταση. Ήθελα να είμαι κινητικός και να δίνω επιλογές στους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ πραγματικά να παίξω επαγγελματικά, οπότε πρέπει να είμαι σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Μπολτ, ενώ ο τεχνικός της Ντόρτμουντ Πέτερ Στέγκερ, τόνισε ότι ο κάτοχος οκτώ χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων χρειάζεται ακόμα δουλειά για να πραγματοποιήσει το όνειρό του:

«Όλα έχουν να κάνουν με την διαδικασία και την κίνηση, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι πέρασε καλά. Νομίζω ότι έχει ταλέντο, αλλά αν θέλει να παίξει σε υψηλότερο επιπεδο σίγουρα πρέπει να δουλέψει πολύ. Τα σωματικά προσόντα που χρειάζεται για το άλλο του άθλημα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που χρειάζεται για το ποδόσφαιρο, αλλά περάσαμε πολύ ωραία. Ήταν ευχαρίστησή μας να συναντήσουμε έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν και να δουλέψουμε μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ