ΠΑΟΚ: Σκέψεις για ελληνοποίηση του ρόστερ

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για ελληνοποίηση του ρόστερ

Στο Δικέφαλο, προσανατολίζονται να προχωρήσουν από το καλοκαίρι σε μια νέα ελληνοποίηση του ρόστερ με παίκτες που αγωνίζονται εντός και εκτός συνόρων.

Διοίκηση και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά ν’ αλλάξουν κάπως τα δεδομένα μέσα στην ομάδα, δίνοντας ευκαιρίες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι ασπρόμαυροι, τα τελευταία δύο χρόνια προτίμησαν να επενδύσουν σε μεταγραφές ξένων παικτών γιατί πείστηκαν πως μόνο μ’ αυτό τον τρόπο η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Όταν όμως είδαν ότι αυτό δεν τους βγαίνει, αποφάσισαν να επαναφέρουν τους ελάχιστους έλληνες που έχουν στην ομάδα. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Από την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όταν δηλαδή ο Λουτσέσκου τόλμησε να κάνει αλλαγές, ο Δικέφαλος πετούσε από νίκη σε νίκη.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Το δρόμο της επιστροφής θα πάρουν το καλοκαίρι οι Χατζηισαίας και Γιαννούλης. Οι δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καλή σεζόν που έχουν κάνει με την φανέλα του Ατρομήτου. Μαζί τους θα πάρουν κι έναν ακόμα παίκτη από την ομάδα του Περιστερίου. Πρόκειται για τον Κυριάκο Κιβρακίδη. Οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με την διοίκηση του Γιώργου Σπανού από τον Γενάρη, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού. Με την απόκτηση του «Κίβρα» και με την παρουσία του Μάτος ο Δικέφαλος δυναμώνει αισθητά στην δεξιά πλευρά της άμυνας του.

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν, αλλά και συζητούν με ομάδες για ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει πού καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα. Αυτή την δουλειά έχει αναλάβει ο Γιώργος Γεωργιάδη, από το καλοκαίρι θα συνεργαστεί με έναν ακόμα βετεράνο της ομάδας, ο οποίος όσο παιζόταν ποδόσφαιρο ήταν κάθε Σαββατοκύριακο σε διάφορα γήπεδα για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές. Στην Τούμπα δεν θέλουν να ξανά χάσουν παίκτες τύπου Μαυροπάνου που κατέληξαν στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ