Έξαλλοι οπαδοί κατά Ρονάλντο – «Χοντρέ, έλα και δώσε μας εξηγήσεις»

Έξαλλοι οπαδοί κατά Ρονάλντο – «Χοντρέ, έλα και δώσε μας εξηγήσεις»

Μόλις ένα μήνα αφότου το «φαινόμενο» ανέλαβε τα ηνία του Βραζιλιάνικου συλλόγου, οι οπαδοί τα έβαλαν μαζί του λόγω της αποχώρησης από την ομάδα του 41χρονου τερματοφύλακα Φάμπιο.

Δεν ξεκίνησε και με τον πιο ιδανικό τρόπο η θητεία του Ρονάλντο στον προεδρικό θώκο της Κρουζέιρο.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένας μήνας, από την στιγμή που το «φαινόμενο» ανέλαβε τα ηνία του Βραζιλιάνικου συλλόγου, υπήρξαν οι πρώτες «μουρμούρες», από την πλευρά των οπαδών.

Η αποχώρηση από τον σύλλογο, του εμληματικού 41χρονου τερματοφύλακα Φάμπιο, ήταν η αφορμή για να προκληθεί κύμα αντιδράσεων. Ο Φάμπιο βρίσκεται στην Κρουζέιρο εδώ και 17 χρόνια, αποτελεί τη σημαία του κλαμπ και η απόφαση της νέας διοίκησης να επιτρέψει την αποχώρησή του δεν άρεσε καθόλου στην πλειοψηφία των οπαδών.

Μάλιστα αρκετοί από αυτούς, αποφάσισαν να μεταβούν στο προπονητικό κέντρο της Κρουζείρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν από κοντά, για την αποχώρηση του θρυλικού γκολκίπερ από το κλαμπ.

Πάντως με ανακοίνωση της η ομάδα του Ρονάλντο, θέλησε να κάνει γνωστό πως στον Φάμπιο, προτάθηκε να συνεχίσει να προσφέρει απο διαφορετικό πόστο, ωστόσο αυτός αρνήθηκε. Ο 41χρονος αποτελεί τον ρέκορντμαν συμμετοχών της Κρουζέιρο αγωνιζόμενος συνολικά 976 φορές!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ