Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Μανιάς

Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Μανιάς

Ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης θα παραμείνει στην Κύπρο.

Στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Μανιάς. Ο 31χρονος ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Ανόρθωσης τον περασμένο Μαιό, θα παραμείνει στο ποδόσφαρο της Κύπρου, ωστόσο αυτή την φορά αγωνιζόμενος με διαφορετική φανέλα.

Αυτή θα είναι η 11η ομάδα στην καριέρα του πολύπειρου φορ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Βέστερλο, Πογκόν και Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λευκωσίας: 

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 31χρονο Ελλαδίτη επιθετικό Μιχάλη Μανιά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Μιχάλης στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις ομάδες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, στην Πολωνική Pogon Szczecin, καθώς και στις ομάδες του Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη Θεσσαλονίκης και Απόλλων Σμύρνης ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Μανιά στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ