Ακραία οπαδική βία – Εσπασαν στο ξύλο παίκτη της Κ19 του Άρη – Στο νοσοκομείο ο νεαρός ποδοσφαιριστής

Ακραία οπαδική βία – Εσπασαν στο ξύλο παίκτη της Κ19 του Άρη – Στο νοσοκομείο ο νεαρός ποδοσφαιριστής

Απίστευτο σκηνικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κ19 του Άρη έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η οπαδική βία έχει φτάσει σε ακραίο επίπεδο στη Θεσσαλονίκη, αφού ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της Κ19 του Άρη!

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής το Σάββατο (8/1) πήγε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε πως τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου, πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κίτρινων, ανέφερε στις αστυνομικές αρχές πως καθόταν με έναν φίλο του σε πλατεία της συμπρωτεύουσας όταν μια ομάδα αγνώστων τους πλησίασε και ένας εξ’ αυτών γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή/

Ο παίκτης της Κ19 του Άρη μετά από την επίθεση που δέχτηκε μετέβη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για εξετάσεις και αποχώρησε, με την ΕΛ.ΑΣ να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, το οποίο είναι ένα από τα πολλά ακραίας οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ