Θέλει Πίρσμαν από τώρα ο Άρης (Vids)

Θέλει Πίρσμαν από τώρα ο Άρης (Vids)

Ο Μάρβιν Πίρσμαν αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Άρη για τη θέση του αριστερού μπακ και οι κίτρινοι τον θέλουν άμεσα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Μάρβιν Πίρσμαν βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Άρη για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς της αμυντικής γραμμής της ομάδας τους.

Το συμβόλαιο του Βέλγου μπακ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, όμως οι κιτρίνομαυροι θέλουν να τον φέρουν άμεσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με την ομάδα της Ηπείρου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν προτίθεται να ανανεώσει με τον ΠΑΣ και αναμένεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τους κίτρινους να τον έχουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας.

Ο Πίρσμαν χωρίς αμφιβολία αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς αριστερούς μπακ στη Superleague την τελευταία διετία και φέτος είναι αναντικατάστατος για την ομάδα του Μεταξά, έχοντας 18 συμμετοχές και 3 ασίστ. Την περασμένη χρονιά είχε συνολικά 35 ματς και 4 ασίστ με την ομάδα των Ιωαννίνων. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή, τότε οι κίτρινοι θα επιχειρήσουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ενόψει του καλοκαιριού.

Από εκεί και πέρα, μετά τον Πάλμα, που αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του Άρη θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού. Φάνηκε, άλλωστε, ξεκάθαρα με τις απουσίες των Φαμπιάνο και Καμαρά, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πόσο χρειάζεται ο Άρης ενίσχυση, ειδικά στις συγκεκριμένες θέσεις.

Η ασίστ του Πίρσμαν στον Ελευθεριάδη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ